Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Dundee, Scotland
    Posts
    2

    TSR-150X Mosfet Power amplifier

    Hi there.

    Just acquired this 75 watts per channel stereo power amp. It's a 1u rack mount. There is nothing on it other than the above model number, i.e no brand name, 'made in...' or any other identifying features. Has anyone any knowledge of it? Is there a user or service manual available?

    Cheers

  2. #2
    dj spike
    Guest

    Re: TSR-150X Mosfet Power amplifier

    hi i just picked up one of these too let me know if u find out anything

    dj_spike@orange.net

  3. #3
    The TSR150X is part of a range of equipment built by Bass Leisure for use in their pubs and clubs. The amps are robust and designed for continuous use. Iíve installed hundreds. Any questions please ask.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Sheffield UK
    Posts
    1

    Ref TSR 150x

    I too have one of these amps.

    I was going to use it for Dj ing but when i plug it in the light goes green but all i can hear is a low buzz from the speakers.


    Any ideas?


    MIck

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    leicester
    Posts
    1
    mine did the same too.. until i worked out that you have to bridge the slave inputs and outputs.. simply use a short phono cable to link together the left and right slave inputs and outputs on the back of the amp!

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    England
    Posts
    1
    Quote
    Quote: Little Jim
    View Post
    The TSR150X is part of a range of equipment built by Bass Leisure for use in their pubs and clubs. The amps are robust and designed for continuous use. Iíve installed hundreds. Any questions please ask.
    Hello Jim,
    Do you know if there is any info available.
    Alun.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bradford
    Posts
    2

    TSR150X Problem

    Quote
    Quote: meyre
    View Post
    I too have one of these amps.

    I was going to use it for Dj ing but when i plug it in the light goes green but all i can hear is a low buzz from the speakers.


    Any ideas?


    MIck
    hi
    when you say the light s green, on mine i turn it on it ticks twice and i get a red light, and nothing out of the speakers.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bradford
    Posts
    2
    Quote
    Quote: beauchampy
    View Post
    mine did the same too.. until i worked out that you have to bridge the slave inputs and outputs.. simply use a short phono cable to link together the left and right slave inputs and outputs on the back of the amp!
    how do you bridge the in/outputs, cud that be whats wrong with mine cuz i turn it on the light goes red, i play a song and i get nothing out of the speakers

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Subscribe to us on YouTube