Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    IE7 shows 2 displays?

    Hi,

    I recently added a video to my site in wmv format. I added the code and customized the variables (start on page load, no controls) and it used to work fine when I was using Windows XP but I just recently upgraded to Vista Business now when I go on my website it shows the controls and a little status bar under the video, Which shrinks the display I tried changing the Variables and using some different ones but that made no difference so I thought I see if it was the same in IE7 (I normally use FireFox) but it was even worse in IE7 it showed one display above the controls and another under. Check out the problem yourself at my website if you want
    Wealthy Marketer

    Here's the code I am using:

    Code:
    <object classid="CLSID:22D6f312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,7,1112" type="application/x-oleobject" width=320 height=286 align="middle" standby="Loading Windows Media Player components..." id="MediaPlayer">
    	        
    	        <param name="filename" value="http://myeffortlesswealth.com/video1.wmv">
    	        <param name="Showcontrols" value="True">
    	        <param name="autoStart" value="True">
            </object>

    Is this just a problem with Vista/IE7 or can it be fixed, if so could you tell me a code that would work or point me to a website where I can find a code that works. I want it to play when page loads, no controls and no status bar just the video.

    Thanks

  2. #2
    Doesnt matter

    I decided to change to a flash player and while adding the new code I noticed there were 2 media players, must of copied part of one by accident
    solved now

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Subscribe to us on YouTube