Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    how do i overide flash protection in IE?

    how do i overide Flash protection in Internet Explorer? every time i open the home page on my flash site, it doesnt automatically start the animation on that page, as it is supposed to...

  2. #2
    What exactly are you talking about?

    Dose it say click to activate this control ?

    http://www.adobe.com/devnet/activecontent/ - Solution and Explanation

  3. #3
    On opening my flash site in the browser (IE) the loadMovie component doesn't trigger the animation automatically (as expected). Someone told me that was due to IE protection (of media content... or something like that) on flash sites. Are you familiar with flash?

  4. #4
    I just tried with the following ActionScript syntax on the first frame, and it worked fine for me.
    Code:
    loadMovie("MyMovie.swf",_root);
    Not sure what might be wrong in your case, did you remember to specify the location of the file to be loaded? I.e.
    Code:
    loadMovie("products.swf",_root.dropZone);
    The dropZone is the name of a movie clip placed on your scene. Simply using _root will align your movie with the upper left cornor of your scene, as referenced at http://www.adobe.com/support/flash/a...ionary423.html


    The markup i used to load the movie:
    Code:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
    <html lang="en">
    
      <head>
        <title>My first Website</title>
      </head>
    
      <body>
    <div><object type="application/x-shockwave-flash"
    data="test.swf" style="width:320px;height:240px;">
    <param name="movie" 
    value="test.swf">
    </object></div>
      </body>
    
    </html>
    Last edited by BlueBoden; 11th Nov 2008 at 01:16.

  5. #5
    First of all thank you for your help, but I'm convinced the problem is of a different nature. When i test the 'site.swf' of the site by exporting it, the homepage content (displayed in a section of the site, external home.swf) appears immediately, but online the result is otherwise. The code in the 1st frame of the actions layer is correct, so maybe it's just down to a simple delay due probably to the size of the home.swf or the speed connection... so much for IE protection...

  6. #6
    Well, i tested it both online and offline in IE7, and it worked.

    I tested by using the .swf alone as well just now, and that worked to. So its really unclear to me what the problem might be in your case. Maybe someone more familiar with flash/actionscript will be able to help.

  7. #7
    The most likely case is probably a large file size in which case you should put a preloader.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Subscribe to us on YouTube