Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    AVI files not working...

    Hi there,

    I am new at this forum.
    I recently used the example code to stream videos as well as play audio files on my website using media player.
    I tested MP3, WMA, MPG, WMV, MPEG and they seem to work fine.
    I just added a few AVI files and when i try to play them on IE7 (i use vista btw), it says displays "Ready". I click on Play, it displays "Opening Media", then just goes back to "Ready". When I test this in FireFox, it just crashes the Firefox browser.
    My friend tested it on Safari, and she could play the file.

    I am using PHP to pass variables, such as file name, width and height.

    Can anyone help me with this? Why am i having trouble with AVI files?

    Here is my code:
    PHP Code:
    function displayAudioPlayer($getFile$w=192$h=190){    //displays audio player for backend
        
    echo '
      <OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH="'
    .$w.'" HEIGHT="'.$h.'" CLASSID="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject">
            <PARAM NAME="FileName" VALUE="'
    .$getFile.'">
            <PARAM name="autostart" VALUE="false">
            <PARAM name="ShowControls" VALUE="true">
            <param name="ShowStatusBar" value="true">
            <PARAM name="ShowDisplay" VALUE="false">
        <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" SRC="'
    .$getFile.'" NAME="MediaPlayer"
        WIDTH="'
    .$w.'" HEIGHT="'.$h.'" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0"> </EMBED>
        </OBJECT>'
    ;

    Thanks

  2. #2

    Same problem for me as well

    I have the same problem, for me it is show the swf files but it is not showing the .avi or .mpg files it is saying video is loading but nothing is showing

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Subscribe to us on YouTube